+9999-9999999

Home

Sex med min mor kusse

15-10-2017 Comments Off on Sex med min mor kusse Lori Carstens  

sex med min mor kusse

Mor lo ophidset, hjalp mig af med mine underbukser og trak mig op på sig, så jeg lå mellem hendes store lår. Hun greb min pik og kælede kærligt med den lidt. "Åh, den er større end jeg troede. Den er dejlig lang og slank. Den vil passe fint i din mors fisse." Hun førte min hungrende drengepik til sine skamlæber, og jeg skubbede den indenfor. Hold kæft for en fornemmelse! At mærke sin pik glide ind i sin egen mors våde fisse første gang! Og første gang min pung rørte ved mors bløde. /04/17 - Denne beretning fandt sted for en del år siden, min mor døde da jeg Jens var 12, det tog nogle år før min far giftet sig igen, det var i øvrigt med hans privatsekretær gennem de sidste 10 år Jytte, hun var en flot mørkhåret kvinde på ca. i øvrigt hesten fordi min pik er noget større end deres, Jytte var nu begyndt at gnide på lege med sig selv ved at kildre sin klitoris og jeg kunne se at hun blev mere og mere liderlig, hun stak et par fingre i kusse og kørte frem og tilbage. Sex med min mor (incest). – Er du klar til at gennemkneppe din egen mor? Mærke din mors kusse glide over din pik? advarsel. Forfatter: Den liderlige dreng. Det var en helt normal fredag aften. Jeg sad og så filmen “Predator”, en af mine yndlingsfilm. Sådan helt stille og roligt. Lad mig forklare lidt om mig selv først. Jeg er 15 år, normal af bygning, vejer en lille smule for meget, men jeg er i god form og cykler da også hver dag til skole, samt går til sport. Jeg har konstant stiv pik. Det kan.

Langt hår til kvinder cougar porn

Jeg var netop kommet hjem fra skole og sad på mit værelse, hvor jeg lavede blækregning da min mor kom ind til mig. Imens jeg kom til hende var det som om jeg kunne mærke hendes sultne kusse malke min pik helt tom for sæd og da jeg var færdig sank jeg svedende sammen over hende. Kan du klare det? Jeg mærkede mors fissemusker malke min pik til den var helt tømt for sæd. Jeg tror hellere jeg må lukke dem her ud, tror du ikke? Sexlegetøj til kvinder Dildo'er, vibrator, Lelo - bækkendbundskugler. Jeg kunne ikke helt nå frem til andre måde, men var det virkelig det hun ville have mig til?

sex med min mor kusse

Det samme gælder for min mor.” ”Jeg vågnede engang op og opdagede at jeg havde sex med en helt fremmed mand.” ”Lad os drikke en kop kaffe en dag. Altså ikke kaffe kaffe. Men en anden drik, kaffe giver mig akutte maveproblemer, engang ”Kom lige og se min navle. Ligner det helvedesild eller fnat? Eller begge dele?” ”Engang troede jeg at jeg klappede min hårløse kat, men så viste det sig at det var min mors kusse. Over dynen selvfølgelig!” ”Jeg beklager hvis min ånde lugter. /04/17 - Denne beretning fandt sted for en del år siden, min mor døde da jeg Jens var 12, det tog nogle år før min far giftet sig igen, det var i øvrigt med hans privatsekretær gennem de sidste 10 år Jytte, hun var en flot mørkhåret kvinde på ca. i øvrigt hesten fordi min pik er noget større end deres, Jytte var nu begyndt at gnide på lege med sig selv ved at kildre sin klitoris og jeg kunne se at hun blev mere og mere liderlig, hun stak et par fingre i kusse og kørte frem og tilbage. Jeg var vant til at min mor gik hel- eller halv-nøgen rundt uden at tænke over det. På det tidspunkt var min sexualitet nået dertil hvor jeg blev liderlig af alt der bare kunne minde om en kvinde, som det jo nok er på de fleste drenge i den alder, men uden at jeg på nogen måde havde tænkt på min mor i den retning. Indtil da var det mest blade jeg ind imellem fik fat på som havde fanget min interesse. Men en dag kom hun ind på mit værelse og bad mig om at hjælpe mig med at lukke....Dating lesbisk sex i horsens


Indtil hun med et suk sank sammen og gled ned ved siden af mig på sofaen. Mor stødte virkelig hårdt mod mine bevægelser, og jeg kunne mærke hendes fissemuskler holde dejligt om min pik. Jeg kunne mærke, at min pik var på vej til at blive stiv igen. Da jeg trak mig ud, langt om længe, besluttede vi at kneppe hver aften, når vi havde mulighed for det. I de sidste år af sit liv, havde hun altid puttet glidemiddel op i sin fisse, inden jeg kom. Fræk historie Skriv endelig mere Det er sådan som du normalt ser dem.


Scroll to Top